Milieu vraagstukken? Veiligheids uitdagingen? Uitbreidingsplannen? Wij doen ze slagen!
Vraag telefonisch contact met een expert!

 
Managementsystemen (OHSAS 18001, VCA)

 

OHSAS 18001 - Occupational Health & Safety Management System

 

Indien uw organisatie in toenemende mate te maken heeft met eisen op het gebied van veiligheid, dan kan een efficiënt managementsysteem deze behoeften vervullen. Certificering van gezondheid en veiligheid op de werkplek via OHSAS 18001 is een duidelijk teken van de betrokkenheid van uw organisatie naar de werknemers toe. Door een (internationaal) erkend beheersysteem te implementeren en te laten certificeren, kan uw onderneming uw stakeholders  van haar degelijkheid op het vlak van veiligheid overtuigen.

 

De specificatie OHSAS 18001 vormt een leidraad bij het invoeren van een managementsysteem voor het beheersen van veiligheids- en gezondheidsrisico’s.

 

VCA

 

Zowel bij aannemers als bij opdrachtgevers wordt in toenemende mate vastgesteld dat  aandacht moet worden geschonken aan de veiligheids- en gezondheidsaspecten bij het uitvoeren van werkzaamheden. Het is niet evident voor een opdrachtgever om steeds zeker te zijn dat de aannemers zich voldoende bewust zijn van de risico’s die een opdracht met zich mee brengt, dat het gebruikte materiaal veilig en goed onderhouden is en dat de mensen voldoende opgeleid zijn. VCA veiligheidscertificaten vinden hun oorsprong in de vraag van klanten naar een veilige werkzaamheden door derden in hun omgeving.

 

Wiels & Partners kan u begeleiden om dit proces vlotter te laten verlopen. Bijkomende vragen kan u steeds stellen via onderstaande link.

Opleidingen

 • Club milieucoördinator 3 en 17 oktober 2018

  meer info...

 • Club milieucoördinator 18 en 25 april 2018 - Thema 8: Brandpreventie

  meer info...

alle opleidingen
Publicaties in vakpers

 • 03/10/2018

  Wat u moet weten over milieu-incidenten

  lees meer...

 • 09/08/2018

  Club milieucoördinator: meer dan 20 jaar samenwerking tussen Syntra en Wiels & Partners

  lees meer...

alle publicaties